Nis

Nisan 2024 ustalık ve kalfalık sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Nis

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem 1. sınav tarihleri

Şbt

Değerli adaylar, her iki sınavdan da geçerli not almanıza rağmen kaldı uyarısı görüyorsanız dikkate almayınız.
Sınav sonuçları onaylanınca normal duruma gelecektir.
Sınav sonuçlarını itiraz süreci başlamıştır. 19.02.2024-23.02.2024 Cuma gününe kadar itiraz dilekçesi ile müdürlüğümüze başvurabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten sonuçları görebilirsiniz

Şbt

Değerli velimiz, öğrencilerimizle ilgili işyerleri, Devlet katkısı ödemeleri, okul ve işyeri devamsızlıkları okulumuzun işleyişi ve öğrencilerin durumlarını konuşmak üzere 22 ŞUBAT PERŞEMBE günü saat 12:30 da veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Şbt

aşağıda verilen linklerdeki stratejik plan anketleri veli, öğrenci, çalışan ve dış paydaşlarımız tarafından doldurulmalıdır.

Ock

6.02.2024 /  15.02 2024 TARİHLERİ ARASI YAPILACAK ŞUBAT SORUMLULUK SINAV GÜN ve SAATLERİNİZ AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDEDİR SINAV  SAATİNDEN YARIM SAAT ÖNCE OKULDA BULUNMANIZ GEREKMEKTEDİR

Ock

Şubat Ayı Kalfalık ve Ustalık Sınav Tarihlerine aşağıdaki limne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ock

Şubat sorumluluk sınavlarına girecek öğrenci listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

sonuçlar için tıklayınız

2024 Eğitim Ve öğretim Yılı Okulumuzda yapılabilecek ustalık kalfalık sınavlarına ait alanların listesine aşağıdan ulaşab