USTA ÖĞRETİCİLİK BELGE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1)     ÖĞRENİM DURUM BELGESİNİN ASLI VE FOTOKOPİSİ

2)     NÜFUS CÜZDANININ ASLI VE FOTOKOPİSİ

3)     USTALIK BELGESİNİN, İŞYERİ AÇMA BELGESİNİN, ÖNLİSANS DİPLOMASININ VEYA LİSANS DİPLOMASININ ASLI VE FOTOKOPİSİ

4)     1 ADET BİYOMETRİK VESİKALIK FOTOĞRAF

5)     USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ İÇİN BAŞVURU FORMU (Ulaşmak İçin Tıklayınız)

İş Akışı

1. Gerekli evraklar ile okula şahsen müracaat edilir.

2. Ders anlatımları verilecek internet linkinden izlenir.

3. Aday kendini sınava hazır hissettiğinde okula bilgi vererek adına sınav tanımlaması yaptırır.

4. Sınav tanımlaması yapılan aday Halkbank ya da Ziraat Bankası ATM veya İnternet Bankacılığı üzerinde sınav harcını yatırır. (ATM üzerinden ücret yatırma işlemlerini görmek için tıklayınız.)

5. Sınav ücreti yatırıldıktan sonra okula şahsen müracaat edilerek SINAV GİRİŞ BELGESİ renkli ve mühürlü-imzalı olarak teslim alınır.

6. Sınav Giriş Belgesinde yazan gün ve saatte ilgili sınav merkezinde sınava girer. (Sınav Giriş Belgesi olmayanlar SINAVA GİREMEZ)

7. Sınav Başarı Notu 50 olup geçer not alanlar 2 hafta sonra belgelerini teslim almak üzere okula gelerek belgelerini alır. (Süre değişebilir önceden telefonla bilgi almanı gerekir.)

Yayın: 08.10.2022 - Güncelleme: 08.10.2022 21:07 - Görüntülenme: 1396