May

Ben Her Yerde Varım Projesi Kapsamında Okulmuzda Yapılan Hıdrellez Etlkinliğine Sektör Temsilcileri, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz Katıldı.

May

Kadıköy Rehberlik Araştırma Müdür'lüğünden öğretmenlerimiz  okulumuzu ziyaret etti.

8 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Sanayi Odası(İSO) ve MEB iş birliğiyle düzenlenen Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’ in katılımıyla gerçekleşen “ İstanbul Mesleki Eğitim Zirvesine “ Okul müdürümüz Neriman TOKATLIOĞLU’ da katılım göstermişlerdir.

cumhuriyertten Günümüze sektörlerdeki Değişimler

Veli-Öz Disiplin Broşürünü aşağıdan inceleyebilirsiniz

Psikolojik Sağlamlık Veli Broşürünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

Mobil Afad Uygulaması tanıtım Broşürü

Güvenli internet Kullanımı veli broşürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ BOYUNCA ( 27 TEMMUZ-8 AĞUSTOS) ÖĞRENCİLERİMİZİ REHBERLİK SERVİSİNE BEKLİYORUZ

Haz

VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK. EYLÜL DE BULUŞMAK ÜZERETÜM ÖĞRENCİLERİMİZE MUTLU TATİLLER