DEPREMZEDELERLE DAYANIŞMA KONUSUNDA DESTEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

VERDİKLERİ EMEKLERDEN DOLAYI SINIFLARINDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ NERİMAN TOKATLIOĞLU TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Mrt

Ülkemizin bağımsızlığının sembollerinden olan, Mehmet Akif Ersoy'un sözlerini yazdığı, Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen İstiklal Marşı'mızın 102. yıl dönümü.

İstiklal Marşı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 12 Mart 1921'de yapılan oturumda Türkiye'nin milli marşı olarak kabul edildi.

Mrt

BU DAYANIŞMADA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ, VELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EERİZ

Mrt

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ TÜM SINIFLARIMIZA PSİKOSOSYAL DESTEK HİZMETLERİ KAPSAMINDA DOĞAL AFET (DEPREM) PSİKOEĞİTİMİ VE  TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA ALKOL BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ VERDİ

Şbt

Değerli Velilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Psikoeğitim Destek Programı dokümanlarımızı sizlerle paylaşıyoruz.Yaşayacağınız travma durumları için size yol gösterici olacak bu dokümanlar çocuğunuzla olan iletişiminizde sizlere destek olacaktır. Aynı zamanda rehberlik servisi olarak her türlü yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Şbt

Okulumuz son yapılan iyileştirmeler sonucunda Lise Diploması vermeye başlamıştır. Bu kapsamda diploma almaya hak kazanan öğrencilerimize diplomaları törenle teslim edilmiştir. Öğrencilerimize iş hayatında ve gelecekteki üniversite eğitimlerinde başarılar dileriz.